Uppiggande receptfria tabletter

Att reglera sin sömn handlar inte alltid bara om att somna, ibland kan man behöva uppiggande kosttillskott och ämnen i kroppen. Det finns mycket i vår vanliga kost som man blir pigg av, varav kaffe (och till viss mån te) och energidrycker som Red Bull är det särdeles vanligaste. Det är dock inte alla som tycker om kaffe eller energidrycker. Det finns dock andra medel.

Koffeintabletter

Koffeintabletter Koffeintabletter säljs receptfritt på apoteket men bara för burken med 30 tabletter. Varje tablett motsvarar ungefär en kopp starkt kaffe. De har samma uppiggande effekt som kaffe men är mer behändiga, framförallt om man inte gillar kaffe.

149 kr

KÖP NU!

Chi San Adaptogen

Chi San Adaptogen Chi San (även kallat fjärilsranka) är en av flera aktiva substanser i detta växtbaserade läkemedel. Andra växter är rosenrot och rysk rot.

Det har traditionellt använts vid nedsatt prestationsförmåga som trötthet och svaghetskänsla. Effekten av Chi San är (enbart) baserat på erfarenheter av långvarigt användande.

118 kr

KÖP NU!

Rosenrot-droppar

Rosenrot-droppar Rosenrot har visat sig ge ökad uthållighet och bättre koncentrationsförmåga. Rosenrot Forte är ett kosttillskott som innehåller ett standardiserat och högkoncentrerat extrakt av örten rosenrot.

89 kr

KÖP NU!

Ginsana

Ginsana Ginsana är ett naturläkemedel med ginsengextrakt (Ginseng B115). Den används för att öka prestationsförmågan, minska trötthet och minska svaghetskänsla. Ginsana innehåller inte koffein.

Ginseng är en rot som använts under en lång tid inom österländsk kultur och då framförallt för sin uppiggande effekt. Det är också ett av de mer framträdande naturläkemedlen även i västerländsk kultur numera.


Uppdatering: OBS! Produkten verkar inte att gå att köpa för närvarande.

139 kr

KÖP NU!

Guarana + Acai

Guarana + Acai Guarana Acai är en kombination av två energigivande naturmedel – Guaraná och Acai. Förutom att medlet verkar uppiggande och energigivande så ska det enligt tillverkaren även ha effekt på fettförbränningen. Guarana innehåller naturligt sett koffein (mer än kaffebönor) men koffeinet distribueras ut långsammare så den uppiggande effekten varar längre.

Uppdatering: Produkten verkar inte att gå att köpa för närvarande.

217 kr

KÖP NU!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *