Läsarnas tips mot sömnproblem

LäsarnaUnder detta ämne får du gärna skriva vad du själv har för tips mot sömnproblem, snarkningar, mot att vakna för tidigt eller tips på hur du får dina barn att somna snabbt, somna i egen säng och att sova hela natten. Kommentarerna är ämnade för att komma med tips snarare än frågor.

6 Kommentarer till Läsarnas tips mot sömnproblem

 1. Lena says:

  Amanda, läser din kommentar från januari 11 2016, du måste berätta för dina föräldrar. Det finns massor av saker du kan göra. Det gör ni tillsammans. Min som som är 16 år snart har sovit i min säng ända fram till 2 år sedan. Han kunde inte sova, var orolig, lite ångestladdat, blev rädd för mörker mm. Vi hjälptes åt att berätta saker för varandra så allt lugnade ner sig, till slut kunde han sova. Nu går det bra han sover själv. Men det är bara 1,5 år sedan ungefär. Du måste berätta för dina föräldrar så de kan hjälpa dig. Det är jätteviktigt att du får hjälp så att du kan vara pigg i skolan. Är du bara orolig eller är du rädd för något? Det reder ni ut om du har snälla bra föräldrar. Din oro skall du inte gå med. Hoppas verkligen du får hjälp. Kram Amanda från Lena (en mamma)

 2. Amanda Kinnrell says:

  Hej jag är 10 är och jag har svårt att sova mina föräldrar vet inte om att jag cake sover när dom kommer in till mitt rum. Jag har tänkt mycket och jag vill hjärna sova bättre om nätterna jag somnar 21:56 ochvaknar 4-5 och sen kan jag inte sova jag vet inte vad jag ska görasnälla hjälp jag är så trött på morgonen och i skolan

  • Lena says:

   Amanda, har du fått hjälp eller inte. Skriv här om du fått någon hjälp.
   Lena (en mamma till son som haft svårt att sova) Kram

 3. Emma says:

  Se på någon spännande film eller snygg kille ellér framtidsplaner. Då somnar du lättare eftersom du tänker på detta och det kommer utvecklas vidare till en dröm.

 4. Maria Odenhage says:

  Hej!
  Kan man ta zenbev tillsammans med ssri preparat??

 5. Katarina says:

  Hej jag har en son som är omöjlig att väcka o pga har han svårt att klara varadagen. Han kan sova till 15 på dagarna fast han vill gå upp på morgonen, Vad gör man??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.