Kan jag lita på det som står här?

En vettig fråga att ställa sig när det gäller mer eller mindre medicinsk information är ”Kan jag lita på det som står här?”. Gällande SömnUpplysningen är svaret ett försiktigt Nej, faktiskt. Författaren bakom sidan är inte sömnforskare, apotekare eller läkare utan bara specialintresserad om sömn, sömnproblem, hälsa och psykologi.

Sidan bygger på research från en stor mängd olika källor (böcker, webbsidor, artiklar mm) och det finns alltid en risk för missförstånd, föråldrande av information med mera. Webbsidan korrekturläses inte heller av sömnforskare eller liknande. Detta bör du ta i beaktande när du läser informationen på sidan.

Med det sagt så hoppas jag att du har stor nytta av informationen och tipsen från sidan som visat sig fungera utmärkt för många personer med sömnproblem. Har du frågor som du behöver ha 100%-iga svar på, om du vill ha detaljerad information om sömntabletter och dess bieffekter, eller om du, eller ditt barn, har kraftiga sömnproblem rekommenderas alltid att du kontaktar läkare.

Läs mer om vår sekretesspolicy, fullstända användarvillkor, ansvarsfriskrivning etc här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *