Uppiggande receptfria tabletter

Att reglera sin sömn handlar inte alltid bara om att somna, ibland kan man behöva uppiggande kosttillskott och ämnen i kroppen. Det finns mycket i vår vanliga kost som man blir pigg av, varav kaffe (och till viss mån te) och energidrycker som Red Bull är det särdeles vanligaste. Det är dock inte alla som tycker om kaffe eller energidrycker. Det finns dock andra medel.

Koffeintabletter

Koffeintabletter Koffeintabletter säljs receptfritt på apoteket men bara för burken med 30 tabletter. Varje tablett motsvarar ungefär en kopp starkt kaffe. De har samma uppiggande effekt som kaffe men är mer behändiga, framförallt om man inte gillar kaffe.

149 kr

KÖP NU!

Chi San Adaptogen

Chi San Adaptogen Chi San (även kallat fjärilsranka) är en av flera aktiva substanser i detta växtbaserade läkemedel. Andra växter är rosenrot och rysk rot.

Det har traditionellt använts vid nedsatt prestationsförmåga som trötthet och svaghetskänsla. Effekten av Chi San är (enbart) baserat på erfarenheter av långvarigt användande.

118 kr

KÖP NU!

Rosenrot-droppar

Rosenrot-droppar Rosenrot har visat sig ge ökad uthållighet och bättre koncentrationsförmåga. Rosenrot Forte är ett kosttillskott som innehåller ett standardiserat och högkoncentrerat extrakt av örten rosenrot.

89 kr

KÖP NU!

Gerimax Ginseng

Gerimax Ginseng Gerimax Ginseng är ett naturläkemedel med ginsengextrakt (Ginseng B115) i flytande form. Den används för att öka prestationsförmågan, minska trötthet och minska svaghetskänsla. Gerimax Ginseng innehåller inte koffein.

Ginseng är en rot som använts under en lång tid inom österländsk kultur och då framförallt för sin uppiggande effekt. Det är också ett av de mer framträdande naturläkemedlen även i västerländsk kultur numera.

109 kr

KÖP NU!

Gerimax Perfomance Boost

Gerimax Perfomance Boost Gerimax Perfomance Boost är en kombination av tre energigivande naturmedel – ginseng, rosenrot och guarana. Förutom att medlet verkar uppiggande och energigivande så ska det enligt tillverkaren även ha effekt på vitalitet. Guarana innehåller naturligt sett koffein (mer än kaffebönor) men koffeinet distribueras ut långsammare så den uppiggande effekten varar längre.

108 kr

KÖP NU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.