Väckarklockor – vakna mjukt

Ett problem som är relaterat till att ha svårt att somna är att rädslan att inte vakna i tid. Här är därför tips på bra väckarklockor som väcker en mjukt, säkert och fint.

För er som har ruskigt svårt att vakna, och oroar sig för att de ska komma upp i tid, finns alternativ i form av väckarklockor som väcker även de som har svårt att vakna, till exempel den Flygande Väckarklockan samt Gammaldags Väckarklocka.

Det finns också många varianter av appar till dig som har iPhone, Android-mobil eller Blackberry som du kan använda som väckarklocka.

Flygande klocka

Flygande klocka En väckarklocka som när den ringer skjuter iväg en liten flygande propeller. Du måste fånga den och sätta tillbaka den för att stänga av alarmet.

Efter denna morgonjakt är du garanterat vaken men eventuellt också ganska förbannad. Men för dig som värderar vakenheten över själva morgonhumöret är detta förmodligen ett av de säkraste sätten att vakna.

329 kr

KÖP NU!

Gryningsljussimulator

Gryningsljussimulator Människan är inte gjord för att vakna abrupt av en alarmsignal utan snarare för att gå upp när solen går upp. Denna väckarklocka simulerar gryningsljuset på samma sätt som om du hade vaknat en morgon på 1800-talet.

Det kan helt enkelt inte finnas ett mjukare sätt att vakna på! Den har dessutom en mp3-spelare så att du kan spela upp lite fågelkvitter eller din favoritlåt när du vaknar. Självklart finns också ett litet alarm så att du vaknar om ljuset inte råkar vara tillräckligt.

1 495 kr

KÖP NU!

Gun Alarm Clock

Gun Alarm Clock Den här väckarklockan är för dig som inte kan komma upp på morgnarna. Glöm det! När Gun Alarm Clock ringer måste du snabbt greppa den medföljande IR-pistolen och skjuta prick på måltavlan som fälls upp. Klockan tystnar inte förrän du prickat rätt flera gånger, och vid det laget är du garanterat vaken!

Du kan själv spela in en alarmsignal, så vill du vakna till ljudet av sirener eller din egen pigga röst som skriker ”fienden kommer, VAKNA” är det fritt fram! Väckarklockan har två olika svårighetsgrader och två spellägen som kräver precision och bra reaktionsförmåga.

495 kr

KÖP NU!

Webbaserad väckarklocka

Webbaserad väckarklocka Det här tipset är ganska annorlunda men likväl fungerande. Webbsidan uppohoppa.se har en helt webbaserad väckarklocka där du själv kan sätta timer, väckning, radiostation och mycket annat. Den kräver att du har webbsidan (och ljudet) igång.

Gratis

KÖP NU!

Gammaldags väckarklocka

Gammaldags väckarklocka Är ditt problem snarare att du har extremt svårt att vakna på morgnarna på grund av att du somnat sent kan detta vara ett alternativ. Detta är en gammaldags alarmklocka som skjuter dig upp ur sängen med ett ilsket RRRRRIIIIIIINGGGGGG. Alltså, inget för dig som vill vakna mjukt men bra för dig som vill vakna till 100%.

69 kr

KÖP NU!

Lite mer normala väckarklockor?

Om dessa väckarklockor är lite för ovanliga och du är mer ute efter vanliga, klassiska väckarklockor. Ta då en titt hos CDON som har massor av vanliga väckarklockor.

 

Illustration: renjith krishnan / freedigitalphotos.net

2 Responses to Väckarklockor – vakna mjukt

  1. Leyli says:

    Har köpt alla dessa klockor! Jag är omöjlig! Och desperat!!!! Vaknar inte
    /hopplöst fall

  2. Pingback: God morgon! - Hagelbergs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *