Sleepie tyngdtäcke

Sleepie tyngdtäcke Sleepie Kedjetäcke® är framtaget för att lindra oro, ångest och sömnlöshet. Täckets funktion är baserat på vetenskapliga studier om tyngdens och tryckets lugnande inverkan. Den omslutande effekten hjälper kroppen att själv slappna av, komma till ro och sova gott hela natten.

Sleepie Kedjetäcke® bygger på företaget Somnas patenterade teknik. Somnas Kedjetäcke® har använts som medicinskt hjälpmedel i över 10 års tid. Tyngdgivaren i Sleepie Kedjetäcke® är kedjor om är placerade i längsgående kanaler vilket gör täcket följsamt och omsluter kroppen. Sleepie Kedjetäcke® finns i vikterna 7, 9 och 11 kg. Vilken vikt du behöver är individuellt och beror på hur stora sömnproblem du har. Desto större problem/svårigheter desto tyngre täcke.

Låter det konstigt att ett tungt täcke kan hjälpa dig att sova bättre? Du har alltid 21 dagars full retur- och bytesrätt så att du i lugn och ro kan testa hemma om täcket passar just dig och att du valt rätt vikt.

Exklusivt för dig som besöker sömnupplysningen.se – rabattkod som ger 15% rabatt på Sleepie Kedjetäcke®. Ange sleepie15 i fältet för rabattkod på kassasidan när du köper ditt täcke på www.sleepie.se.

Från 2600 kr

KÖP NU!
Bookmark the permalink.

Comments are closed.